AVONE IT erbjuder följande tjänster

Affärssystemskonsulter

Konsulter med erfarenheter inom Standard ERP by HansaWorld (SERP), Visma.Net Financials och Project Management. Vi har implementerat system i Norge, Danmark, Sverige, England, Schweiz, Pakistan, Bosnien, samt utfört konsulttjänster i ett antal andra länder.

Vi har konsulter med erfaring inom olika brancher som logistik, produktion, ekonomi, projekt och tidredovisning, och service.

Integrationskonsulter

Bolagets utvecklare har lång erfaring av integrationer mot olika försystem. AVONE IT har utvecklat en fullständig EDI koppling, från Standard ERP, för följande meddelanden ORDERS, ORDRSP, DESADV och INVOIC. Alla dessa meddelande skickas via vår partner Scancloud.

AVONE IT har också skapat integration mellan Standard ERP och ett antal olika webshoppar.

Vi har lång och djup kunskap i utveckling i Hansa Application Language (HAL). HAL möjliggöra anpassningar i Standard ERP.

Digitaliseringskonsulter

Digitalisering eller processdokumentation är mycket viktigt för att i framtiden överleva som bolag. Har en inte kontroll på sina processer är det svårt att göra förändringar/förbättringar. Om bolaget inte har kunskap om tidstjuvar kan en inte "rationalisera" bort dessa.

Projektledare

I större projekt rekommenderar vi att projektledare involveras för att projektet skall gå framåt. Projektledaren har exempelvis ansvar för tidplaner och att båda parter levererar enligt denna.

Driftstjänster

AVONE IT driftar idagsläget +50 st installationer av Standard ERP by HansaWorld. Dessa installationer är från fåmansbolag upp till +70 användare. Vi driftar också ett antal QlikSense installationer.