Affärssystem för logistikföretag

Affärssystemet Visma.net har mycket kraftfulla logistikfunktioner som integrerar och effektiviserar dina logistikprocesser. Med överblick i realtid av alla logistikflöden ser ni i Visma.net alla lagerrörelser, aktuella lagersaldon och får snabbt indikation på behov som ska generera inköpsorder

Effektivisera er distributionskedja med Visma.net

Integrerade lager-, beställnings- och inköpsprocesser med full spårbarhet till finansiella transaktioner optimerar försörjningskedjan. Med dashboards, nyckeltal och rapporter i realtid ges insyn hela försörjningskedjan för alla som berörs.

Effektivisera ert logistikföretag med Visma.net

Öka lönsomhet med Visma.net

Med Visma.net sker uppföljning och analys enkelt på valfritt objekt som till exempel artiklar, kunder eller leverantörer. Det innebär att ni snabbt kan optimera er lagerhantering och inköpsfunktion. Dessutom kraftfulla ABC-analyser på olika nivåer, till exempel på artiklar vilket innebär att ni enkelt och löpande kan maximera företagets intäkter med Visma.net.

Genom att ni enkelt kan skapa egna dashboards och rapporter får ni verktyget som ger möjlighet till nya och djupare analyser av affärsinformation både idag och imorgon.

Analyse i realtid med Visma.net

Ge dina kunder en kundupplevelse i världsklass

Förbättra nöjdheten hos era kunder genom att arbeta proaktivt med insikter från dashboards och information i affärssystemet. Genom tillgång till all information om kunder, artiklar, leveranser och returer (RMA), kan ni förutspå problem i ert logistikföretag innan de uppstår.

Kontroll över alla logistikprocesser med Visma.net

Med Visma.net har ni en plattform för att hantera och effektivisera alla logistik- och distributionsprocesser i ditt logistikföretag. Med exakt information i realtid om lagernivåer, algoritmer för lager påfyllning samt full spårbarhet av artiklar med parti- eller serienummer, får ni med Visma.net ett logistiksystem anpassat för dagens och morgondagens behov redan idag.

Full kontroll på din logistik med Visma.net

Integrera Visma.net med olika system

Visma.net kan enkelt integreras med olika system som ytterligare förenklar er logistik och effektiviserar er distribution. Här några exempel på integrationer till Visma.net för logistikföretag

- Lagerhantering i Visma.net med handdatorer

Integrera Visma.net med handdatorer och mobila enheter med lösningar från BxSoftware för att hantera till exempel scanning vid plock, ut- och inleverans och lagerflyttar.

- E-handel

Visma.net är integrerat med flera e-handelsplattformar och webbshopar som hanterar alla delar av din e-handel, från marknadsföring och innehållshantering till logistik.

- Transportadministration

Visma.net kan integreras med flera system för effektiv transporthantering till exempel Unifaun. Där du hanterar bokningar och etiketter för alla transportörer i ett och samma system.

- Integrera egna system med Visma.net

Med Visma.net API kan du integrera dina egna specialsystem med affärssystemet. Med detta API kan man ge tillgång till att läsa, skapa och uppdatera poster i Visma.net.

- Mobil säljarapplikation och B2B shop

Med App4Sales får dina säljare och representanter en mobil försäljningsapplikation i sin mobiltelefon eller surfplatta. Direkt integrerad och kopplad med er information om kunder och artiklar i Visma.net affärssystem.

Fråga oss om Visma.net för logistikföretag

Vi på Avone IT har lång erfarenhet av att implementera, förvalta, utveckla och integrera Visma.net för olika logistikföretag. Kontakta oss idag så svarar vi på dina frågor om Visma.net för logistik och distribution.


Vill du ha mer information: